25 Ekim 2009 Pazar

Video İşleme Proğramı

Bizim usta Dr dan video işleme dersi alıyorum demiş. Cumartesi akşam telefonda göbeğim çatladı proğramın kullanılışını anlatamadım adama. Dedim sana film çeker yollarım. Şimdi aklıma geldi bu filmi yayınlayayım herkes görsün. Aslında filmler öğrenmenin kolay yollarndan biridir. Ben arıcılık bilgilerimin önemli bir bölümünü böyle eğitici filmlere borçluyum.
Bu movie maker adlı proğram XP ve daha ileri windows işletim sistemlerinde otomatik olarak bilgisayarınıza yüklüdür. Yoksada ucretsız olarak indirebilirsiniz. Bununla çok güzel klipler hazırlayabilir fılmın değişik yerlerine yazılar yazabilirsiniz.
Hatta boş zamanlarınızda kurcalayın neler neler var içinde. Şaşıracaksınız. Bu film size temel olsun. Bakalım kimler ne binalar çıkacak bu temelin üzerine..

7 yorum:

yalovalı arıcı dedi ki...

movia maker le yapılan videolar formatı wmv olduğundan bloggerde yayınlamak sorun oluşturuyor formatı bloggere uyacak şekile çeviren programların tabii nette beleş olanların linkleri varsa bunun takibinde lazım olacaktır .
bu programı malum kişiye kullanımını öğretince net ortamı bir çok yararlı videolarla buluşacaktır ...paylaşım için teşekkürler elinize sağlık

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi yav nebiçim adamsın. Benim için egitim filimi düzenleyip, cümle alemede yayın yapıyorsun. Madem yayınlayacaktın dün akşam niye MSN den attınki. Bir arkadaşında böyle bir şeye ihtiyacı varmıştı, banada at dedi, atamadım bir sürü sıkıştırmaya ugraştık.

Ayrıca sen Türkçe tarif ediyorsun bendeki movi denilen aparat ingilizce, sen Türkçe filim yaptın ben anlayamadım bunun ingilizcesinide yapsana::)))

muhteşem turunç dedi ki...

Yusuf abi wmv dosyası olarak yayınlamak bloggerda sorun oluşturmaz bu izlediğin film wmv formatında. Ben power director felan da kullandım ama movie maker üzerine yok. Ali abi sanada iyilik yaramıyo millet blogdan ufacık pencereden izliyor sen tam ekran:))http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=d6ba5972-328e-4df7-8f9d-068fc0f80cfc linkini tıkla açılan pencerede aşağıda change language bölümünden türkçe yi seçip yükle...

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Abi sen bu arabi Gebze yaparsın,önce hışırın yerine sonrada zaten karakovana arı silkelenecek senin makınayıda bir denerriz::))

Bu aradada şu moviyi bir halledelim. Yıllardır ham filimleri yayınladım, düzenlense hem aralara yazı hemde işe yaramayanları kesip atmak çok güzel olacak. Hemde googleye az yük olurum.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Muhteşem abi.

Demekki neymiş;bazen çıraklar usta ,ustalar çırak olabiliyormuş.Bari öğrenebiliyor mu :))

muhteşem turunç dedi ki...

Canım Ali abim hışırın yeri dedin dimi, yanlış anlamadım dimi:))Bu arada karakovana arı silkelemek dedin oh oh şinanay nay da lay lom..:))Movie maker sana kurban olsun ruhunu öğretirim sana onun be:))
Yusuf abi slm. bari öğrenebiliyormu demişin kendi duymasın nerdeeee neçe zamandır bir cm yol alamadık:=)he he he elime düşmüş yerim artık onu be abi:))

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın hocam güzel bir anlatım ve öğretim olmuş elinize sağlık,saygılarımla