15 Ekim 2008 Çarşamba

Selahattin Güney abimiz ziyaretimize geldi...



Dün Selahattin Güney abimiz işleri nedeni ile geldiği İstanbulda ziyaretime geldi. Daha önceki msn konuşmalarımızda sen istanbula gelde haberimiz olmasın o zaman görüşürüz şeklindeki tehditlerimiz sonucunu verdi ve öğleden sonra telefonum çaldı karşımda yanına geleceğim iş yerini tarif et diyen bir ses:)))








Selahattin abiyi önce İlk Yardım Eğitim okulumuzda ağırladık daha sonra YÜZME EĞİTİMLERİ verdiğim okulu gezdirdim. Ali Türk ün bu okulu kesinlikle görmesi gerektiğini söyledi.



Güzel bir gün geçirdik tüm İstanbulu gezdirdim. Akşama Ali Türkte bize katıldı onları yemeğe götürdüm yemekteki ana konu iradeye sahip olabilme sofradan hiç bir şey yemeden kalkma teknikleri ve akşam yemeklerinin kolesterol üzerindeki kötü etkileriydi. Görüldüğü gibi çok memnun kaldılar hatta Ali Türk oh oh daha ne olsun bunada şükür dedi..

4 yorum:

Ballı Baba dedi ki...

Dr.Muhteşem abi, öncelikle yoğun çalışmanın içinde bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum ve şahsında güler yüzlü mesai arkadaşlarına saygılarımı sunuyorum. Sayende 25 yıl önce yaşadığım İstanbul'un altını üstüne getirdik. Ali TÜRK iş çıkışı bize katılmakla ayrı bir mutluluk yaşadık tabiki. Atalarımız boşunamı " NE KADAR BİLİRSEN BİL BİR BİLENE SOR " demişler sayenizde yine bir çok şeyi öğrenme şansımız oldu. İYİ Kİ VARSINIZ. Terminalde ne aradığımızın cevabını Ali TÜRK'e siz verirsiniz, ben misafirdim. :)
Güzel günlerde tekrar görüşmek dileğiyle...

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Bu seferde mağazin okuyucularına kızdım.Yav size ne kim ne yer ne içer.Ara sıra bir şeyler yiyorduk,sayenizde artık yiyemeyecegiz.Bir daha yorum yazarken benide düşünüp yazın.

Sizin yüzünüzden aç kalmak zorundamıyım.


Doktora kıvırma şansı vermemek lazım,diyorki yiyen varmış yiyemeyen varmış ee yemek yok artık::((((

Yuh yani.

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

E dost dediğin birlikte hoş sohpet ortamı yaratıp birlikte zamanın nasıl gectiğini anlamadan zamanını değerlendirmektir siz üç dost arı ,malzeme ve bilgi paylaşımı derken yemekler yenmiş ali türk biraz aç kalmiş gibi bakıyor bence dikkat etsen iyi olur
kolaygelsin

İlhami Uyar dedi ki...

Sevgili Hocam,sizin gibi konuksever ve değerli birkişinin boşmasadan misafirlerini yolcu etmesi doğrumu?O fotoğrafın devamını görebilirmiyiz?İnancım odurki siz yine İstanbul beyefendilerine yakışan misafirperverliğinizi fazlasıyla göstermişsinizdir,herşey gönlünüze göre olsun.