16 Ekim 2008 Perşembe

Arılar Kütüğe Aktarıldı....

Şimdi bir düşünün sizi bu mevsimde evinizi yıkıp sokağa atsalar ve bir kaba inşaat ile istediğiniz kadarda kum çimento vs verseler ne yaparsınız. O ev bitecek kışlık erzak alacak ve depolayacaksınız sonra çocuk yapacaksınız...Bazıları kütük kovana arı silkelerken işte bunu yaptı. Vijdan be yav herşeylerini elınden almış hayvanların sonrada neymiş bunlar kütük kovana girmiyorlarmış sen olsan girermıydın....Ama biz ne yaptık yeni bir sıfır ev verdik, çocukları, tüm erzakları ve eşyalarını da beraber getirme olanağı tanıdık hayvanlara. Bu hayvanlar kütük kovana girermi girer ve işte girdiler. Şimdi bu kütükteki arılar TIBBİ yöntemlerle her gun üremeyi teşvik edici besleme uygulanarak izlenecekler.



Hani filmlerde uzun süre vatan hasreti çekenler ülke topraklarına ayak bastıklarında ilk iş toprağı öperler ya, işte üstteki resimde görüldüğü üzere bizim arılarda bu kütük kovanı görünce ohh be gerçek vatanımıza mekanımıza kavuştuk dercesine uçuş tahtasını öperek içeri girdiler:))

3 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Yarebbim ne günlere kaldım.Vicdan sömürüsünü yapana bakın::))

Ucu kıvrık iğneyle ben iğne yapmıyorum melül mahsun hastalara::)

Bu sıralar birde lojistik destekçi buldun. (fotorağ destekçisi) ,saldırın bakalım.Hainler domdonlar,o trakyalıylada ayrıca ilgilenecem.Haber yapacagına elindeki önemli resimleri servis yapmakla meşgulmuş::))

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

bülbülü altın kafese koymuşlar yine vatanım kara çalılık demiş mutluluk huzurun oldugu yerdir
aşın oldugu yer vatandır demişler
kolaygelsin

muhteşem turunç dedi ki...

Ali abi nasıl yakalandın o vaziyette Şenol a anlamadım ama korkma o resimler yayınlanmaz. Seni o halde siteye koyacak olsam blog kapatılır sakıncalı yayından dolayı:)))Ali Osman abi hakikaten doğru dedin allah tüm arıları vijdan sahibi arıcılara teslim etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.