22 Ekim 2008 Çarşamba

ALİ KUŞ :))))

Benim iş yerimde arkadaşlar ben internette arıcılık sitelerini gezerken ne yaptığımı sorarlar o sırada Aytaç abimiz var hemen atlar ve ne yapacak arıcılık kuşçuluk işte der benim yerime:))) Bu günlerde ismi lazım değil bir arkadaşta motorsiklet ehliyeti alacam diye tutturdu tabi angaryası bize kaldı. Kurs aldığı sürücü kursunun doktoru olan Aytaç abi bu gün kurs müdürü ile telefonda konuşuyor bizimkinin sınav giriş belgesi gelmiş oradanda bir eleman Aytaç abiye bazı evraklar getirecek aman dedim şu belgeyide getirsin. Aytaç abi telefonda dediki " ya İbrahim hocam şu Ali Kuş varya onun da sınav giriş belgesini gönderiver" tabi ben gülmekten yıkıldım. Sizlerle payşayım istedim:))))


Şimdi belgede yazıyo ama herkes şahit olsun diye buraya yazıyom saat en geç 10.30 da sınav salonunda olunacak aksi halde sınava alınmazmış birde evden çıkarken oğlanın kurşun kalemi, kalemtıraşı ve silgisi yürütülüp yanına alınacak. Duyduk duymadık demeyin:))))

4 yorum:

Arıcı 07 dedi ki...

Ali TÜRK Dağda ne yapacak ehliyeti.Ona arılar ehliyet sormaz.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Kaderin gözü çıksın işte.Daga giden yollar şehirden başladığı için E sınıfı ehliyetim olmasına rağmen.Ayrı bir belge isteniyordu buda A2 ::))Sürücü belgenize A2 ekli degilse en az ceza 600 ytl.Motoru bırakıp gitseniz bile bu ceza ödenmeden kurtuluş yok.

Sağ olsun abilerimiz yardıncı oldular aradada kuş olmakta varmış,zaten bir kuş olmadığım kalmıştı.

Solasın Muhteşem abi,sicil dosyan kabarınca hatırlatam bunu.Aytaç abi nasıl dil sürçmesi oldu analamadımkiTürk ile Kuşu karıştırman acayip olmuş.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Bu arada da ayın 25 de şekilde görüldüğü gibi İstanbul'dayım.Hemen birisi balık et ızgara tercih et dedi::)))

Henüz seçim yapmadım::)))

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Balcılara indirim mi var?