3 Nisan 2008 Perşembe

SEYYAR LARVA TRANSFERCİSİ

Geçtiğimiz cumartesi benim arılardan birinin anasının spermleri bitmişti (Ali Türkün yalancısıyım) her attığı yumurta erkek olmuş. Anlayacağınız bizim kovan acayip maço bir haldeydi. Hemen Ali Türk kolları sıvadı ve bu daha yalancı anaya kaçmamış dedi ve başka bir kovandan açık kapalı yavrulu bir çerçeveyi nakletti ve bu arada da daha önce eski kovanda yapılmış olan boş ana gözlerine larva transferi yaptı. Adam seyyar transferci be, aleti cebinde geziyo. Bu hafta bakacam nasıl olmuş. Eğer kovan analanırsa adını "alicik" koyacam:)

8 yorum:

Mehmet Yüksel dedi ki...

Gerçekten bravo sizlere,paylaşım için teşekkürler.

Selamlar

TUNCAY ERDEM dedi ki...

Abi murat abinin dedigi gibi o arilar usudu, gitti o yavrular.:)) abi merak ettim simdi ya tutumu acaba bu asilama simdi...

muhteşem turunç dedi ki...

Mehmet abi ne bravosu ya üşüttü yavruları tutsa bile şimdi öksürüyodur o yavrular. Gene iş başa düşecek tedaviyle uğracaz:) Hani ne demişler klavuzu...... olanın diye ya aynen öyle işte:)

muhteşem turunç dedi ki...

Tuncay abi bu hafta sonu bakacam fotolarım tabi makinayı unutmadan gidebilirsem :)

Ali Türk dedi ki...

Yav bu arıcı milletini anlamak ne kadar zor.Kimseye iyilik yaramaz.Bedava tüp bebekci bulmuşlarya vurun bakalım.Büyük şefde yavru üşüdü diyecegine iki resim çek.Bak resim yok elimizde,doktorun görüntüye kaldık zaten oda doğru dürüs çekememiş filimi::)))

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

ali bey meyve veren ağaç taşlanırmış sonrada meyvalar yenilince amma karnımız doydu iyiki gelmişiş , yaptırmışıs denilir muhteşem bey teşekkür et teşekkür yavrular hasta olur iyileştiremessen pınarhisardan doktorları göndeririz
MUHABBETİNİZ BAL TATLI OLSUN

muhteşem turunç dedi ki...

Aloi Osman abi sizlere kapım her zaman ardına kadar açık. Yavruların hastalanmasına ne gerek var keşke bir hafta sonuda siz ve meslektaşlarım gelseniz ereğliye.

İlhami Uyar dedi ki...

Ali bey sayın hocama niye öğretmiyorsun işin inceliklerini ,o çalışsın siz fotolayın,kolay gelsin ,iyi çalışmalar hocam