21 Nisan 2008 Pazartesi

Bu gün bir oğlumuz oldu

Bu gün arılığa gittim. Perşembe günü jenter kutusuna koyduğum ve cts günü saldığım ana arının yumurtaları çatladıysa onları meme gözlerine verip anasız koloniye verecektim. Bahçeye gelir gelmez oda ne kaysı ağacında bir oğul oturmuş beni bekliyor. Hemen tuzak olarak kurduğum beşlik ruşetlerden birine oğulu aktardım. Bir yavrulu çerçeve daha ilave ederek arılıktaki yerine naklettim. Trakyalı şenol arkadaşımızın verdiği sepetten çıkan bir oğuldu bu.

6 yorum:

Ali Türk dedi ki...

Abi maşallah çok pis oğul silkeliyorsun be::))



Sana dedim tuzakları kur diye ve hedefide artır ne o hedef 20,bence çok az aşagıdan ışığı gören gelecek::))

muhteşem turunç dedi ki...

valla çok pis oğul silkelerim be:)

Adsız dedi ki...

Hayırlısı olsun inşallah birinci oğulu kaçırmamışsınızdır yakaladığınız oğul sanki biraz küçük gibi inşallah yanılıyorumdur.

muhteşem turunç dedi ki...

Sn şekerli bu oğul bence benden çıkmadı. Bu sene iyi kontrol ettim sepet hariç. Fakat sepettede pazar günü oğul verecek işareti yani toplanma felanda görmedim. Sanırım bu Murat Çakırın çalınan arılardan gelmiş. Hayvanlar biliyor tanıştığımızı gelip sığınmışlar:)

UĞUR KIRAN dedi ki...

Abi hayırlısı olsun, insan ne mutlu oluyor değilmi hazır arı ayagına gelince.Demekki yakında başka bir arılık daha var ki oğul gelmiş, muhtelif yerlere melisa yağı kokusu sürün yine gelir.

Ali Türk dedi ki...

Ayrıca sonradan dikkat ettim,senin körük arızalıyken böyle duman vermiyordu.Tamir işe yaramış,el demirinde filan arıza varsa tamire hazırım.::))