7 Nisan 2008 Pazartesi

Alicik Yok, Trakyalı şenol ayağımızdan vurdu

Biliyorsunuz geçen hafta Ali Türk benim maçolaşmış (erkek gözleri dolu) kovana başka bir kovandan açık kapalı yavrulu bir çerçeve vermiş ve daha önce bu kovanda yapılmış olan iki ana gözünede aşılama yapmıştı. Bende bunlardan ana çıkarsa adını alicik koyacam demiştim. Bu hafta yaptığım kontrolde bu ana gözünün kesilmiş olduğunu, verdiğimiz açık ve kapalı yavrulu çerçevede de yeni ana gözü olmadığını gördüm. Yani alicik adını vereceğimiz ana yok. Bu arada Ali Türk telefonla aradı nede olsa msn adaşı olacaklar ya sordu adaşını; dedim böyle böyle, o zaman dedi ana çıkmış eşleşeceği uygun havayı bekliyor o nedenle yumurta yok dedi. Ben bu hafta da anayı göremedim. Zaten ilk iş göz muayenesine bir gidecem. Tek başıma çekebildiğim kontrol görüntüleri aşağıda olacaktı ama filmi bir türlü yükleyemedim:)



Trakyalı Şenol kardeşimin hediyesi olan sepet arısını geçen hafta gece apartopar arılığa getirip çanak antenin üzerine koymuştuk. Zira aceleden sepetin tablasını almayı unutmuştuk. Bu hafta ona bir tahta tabla yaptım ve yerleştirdim. Ama bunlar bir tuhaf teşekkür için ayaklarıma kapanıp öptüler üç yerdende aşı olduk. Bu sefer şişme yok demekki daha önce kasım ayıydı yanılmıyorsam elimden şişlenmiştim şişlik vardı o kış boyu zehirini biriktirmiş olan biriydi bunlar daha turfanda arılar zehirleri tam değil demekki yani Şenol kardeş ayağımızdan vurdu bizi:)



2 yorum:

Ali Türk dedi ki...

Abi ayak kokusuna arı acayip gıcık olur,taa buraya geliyor ayak kokun be.Az bile sokmuşlar bence.::))

Alicik öldüyse geriye iki seçenek kaldı abi.Birincisi iyi kovanda ana var göremedik.İkincisi kötü kovan yalancı anaya kapıldı.Bu ikisi olmasaydı hadi benim tranferi kabul etmedi kendileri meme inşası yaparlardı.Hayırlısı bakalım.

Unknown dedi ki...

Abi geçmiş olsun iyilikten anlamıyor bu arılar demek dikkat et kendine bi daha şilemsinler seni

Bu arada bahçen çok güzel iyi çalışmalar.