27 Mart 2010 Cumartesi

Kurs verimli başladı:)

Bu hafta sonu "İş Yeri Hekimliği Sertifikası"nın yenilenmesi kursunu da başladım. Burada moralim çok bozulmadı. İlk ders hekimlerin hukukü sorumlulukları ve dersi anlatan sınıf arkadaşım Dr Nezih Varol.

Ders sırasında çaktırmadan çektiğim bir fotoğraf; herkes napalım abi kaderde kursa gelmekde varmış diyerek dinliyor:)
Ali Türk ve Saim Gürel bu gün Ferizlideler. Biliyorum ben yokum diye içleri kan ağlayarak kuru ekmek kemiriyorlardır. Bende öğlen yemekde kursun yöneticisi arkadaşa yıkıldım. Hoca sınıf arkadaşınız olunca torpil büyük oluyor:) Resimde sağ ön sıradaki arkadaş Akut un dr larından Feridun Çelikmen oda sınıf arkadaşım. Diğer arkadaşlar kurs yöneticisi arkadaşın tanıdıkları benim solumda Dr Nezih Varol eh işte böyle Ali ve Saim abi olmayınca içimiz kan ağladı ama napalım:=)


5 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Yav gittiğim arılık hacının arılık degilki kuru lavaş yiyeyim.
Sen beni düşünme işine bak, fazla yiyip yok kilo arttı, yok kolostrol çıkmış gibi lafları duyarsam başına gelecekleri genede düşünmelisin derim::))

Ayrıca bu ne biçim kurs, sanki okulun tüm afacanları, kurs adı altında toplanmış?
Resimler iyi degil, sen beni bir çagır resim çekme kursunuda vereyim bari::))

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Hocam,kursun birisi bitiyor diğeri başlıyor,neyin nesi neyin fesi anlamakta zorluk çekiyoruz.Bu bir türlü güncelleme mi nedir?Katılımcılara başarılar diler saygılar sunarım.Kolay gelsin.

muhteşem turunç dedi ki...

Ali ağabey mezarlıkdan geçişinize hala guluyorum:)ayrıca sen yeme ben kılo almam merak etme:)o masadaki üç kişi 26 sene sonra oturup sohbet ettik..Restuarant ın sahibine foto çekenin bu işi beceremediğini söyledim elimizdeki en iyi garson bu dedı daha ıyısını bulursam yollayacakmışım:)

İlhami abi bu eğitimlerin hepsi avrupa birliği mevzuatıyla uyum amaçlı olarak ülkemizdeki değişikliklere bizlerin adaptasyonunu sağlamak. Kayıt tutma yeni yasalar hakkında bilgilenmemiz vs gibi..

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Muhteşem Abi.

Seninkiler saplıklı beslenecez diye yeşil soğana terfi ettiler anlaşılan.Halbuki işi bilmiyorlar.İmam ile doktorun dediğini değil yaptığını yapacaksın:)

Sendeki türk kası hiç soğan ile olacak şey mi:)

SLM ve Muhabbetle...

muhteşem turunç dedi ki...

Yusuf abi iş yerindeki sağlık memuru arkadaş bir gün dediki; abi benim hanım hamile kaldı sigarayı bırakdı, sen ölümden döndün bırakdın ben nasıl bırakacam... dedim bak bu her iki yoluda sana tavsiye etmem, gel sen adam gibi bırak:) anlayacağın dr la imamın yaptığını değil abi dediğini yapacaksın aman haaa:))