10 Mart 2010 Çarşamba

İnanılmaz olan gerçekleşdi ve ben sertifika aldım:)

Geçtiğimiz iki hafta içinde İstanbul Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aile Hekimliği birinci aşama uyum eğitimine katıldım. Adamlara helal olsun beni bile eğittiler:) Kursda ilk ve son değerlendirme sınavları vardı. Meğer her iki sınavdada sorular aynıymış ama ben bana yakışanı yerine getirdim ve ilk sınavda doğru cevapladığım soruyu son sınavda yanlış cevapladım:))) ama tüm çabalarıma rağmen adamlar beni başarılı ilan edip sertifika verdiler. Ali Türk belki utanır sıkılır diye düşünüyorum ama pekde ümitli değilim...:))))


7 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi görende hayatında ilk defa belge almış sanacak::))

Ayrıcana ne utanacamki, Allah kimseye utanacak iş nasip etmesin.

İnşallah belge ilerde işe yarar, yoksa millet belge alacagım diye otura otura neler çekiyor, çıban bile çıkaranlar var::))

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Muhteşem abi, hayırlı olsun.Saglıcakla kalın.

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun Muhteşem bey

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Hocam,sizin meslekteki 25 yılınız bu belge gibi kaçtane belgeye eşdeğerdir?Sanırım buradaki konsept sizin tecrübelerinizin birazcığı ,belgeyi küçümsediğimi asla düşünmeyin.Hayırlı olsun.Görev görevdir,bilgide herzaman heryerde önemli hayat herşeye gebe olduğu için ,öğrenmekte katılımcılıkta yarar var diye düşünüyorum.İyi çalışmalar,kolay gelsin,sevgi ve saygılarımla.

TUNCAY ERDEM dedi ki...

Hayırlı Olsun Muhtesem Ağabey..

muhteşem turunç dedi ki...

Ali abi ne utanacamki demişinde senin bir körükcü var hani onun sertifikası ne oldu demek istedim..
Vecdi abi adsız abi ve ilhami abi sağolun. Tecrübe tamam iyi ve zor kazanılan şey ama gençlikde başka şey be abi. Zamanı gelince insanlar çekilmeyi bilmeli yerlerini gençlere bırakabilmeli..

Adsız dedi ki...

ben de bu perşembe gidiyorum selam öptüm. görüşelim cüneyt