14 Eylül 2008 Pazar

TARİHE GEÇECEM BEEE....

Bu sene Ağustos ayında hanı fılm yapmak ıcın ana arı kutusu arılandırmıstım ve 37 nolu frolayndan uc tane ana uretmıstım ıste onlardan bırı basmıs yavruyu kapatmıs, kızda kız hanı tam anası gıbı sımsıyah bende baktım yumurta atacak yer yok kutuya KAT attım. Boylece benden once varsa bılmem ama tarıhte ılk katlı kutu denemesını yapmıs olduk:))))


















4 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Sen zaten tarhe geçtin be.Bir sene içinde rekorlar kırdın.8 kovanla bahara çık,22 kovanın olsun,ayrıca balında olsun hem yemelih hemde satmalık.Of anam off.Millet trmalasın anaarı üretemesin sen hem janterde ana öldürdün,hemde anaürettin::)))Bunlarda yetmiyormuş gibi gözlerin iyi görmediği halde birde larva transferinde anaarı ürettin.

Hadi bunlar olabilir şeyler sıradan yani.

En ağırıma gidende anaarı üretim sitesi yapman.Larva tranferi commuydu ne::))

Kısacası sana helal olsun verdiğim diplomalar,ayrıca daha üst diplomalar gerekiyor,bakanlığı bir karıştırayım,öyle bir diploma varsa onuda hakkettin be.

Kutuya kat atarken hata yaptın.
Haftaya o boş yere dalak asınlarda gör.::))

Ballı Baba dedi ki...

Seni zaten tarih yazıyor, daha ne işin var orda. Hayırlı olsun beslemeye devam edersen güzelde bal yapar emin ol. Ben bazen böyle arıları bölerdim iyi oldu kat koymakta güzel denemeye değer...

Hüsamettin dedi ki...

Ya benim nasıl aklıma gelmedi...
He he...

muhteşem turunç dedi ki...

Ali ve Selahattın abıler verın coşkuyu bakalım. Halil pardon ya ne halili halıl bılen benı andı galıba husamettın abı uzuldum ya:))))