16 Haziran 2008 Pazartesi

Kek Yoğurma Makinası

2-3 sene evvel bir büyük marketten çok ucuza aldığım ufak sütunlu matkabın devrini en düşüğe ayarladım. Altılık inşaat demirinden uç hazırladım. Bu tabiki aparat sayılır,tabiki bir aletin de faydalı bir amaçla da kullanılmasıdır. Önemli olan benim kek çok kolay bir şekilde yoğrulmuştur. Kutulardaki arılar yağmalanmadan yemektedirler. En önemlisi iç işleri bakanından artık fırça yememekteyim ortalığı batırdığım için.




3 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

Abi sende doktormusun mühendismisin arıcımısın belli değil.Her türlü alet edevatın mevcut gördüğüm kadarıyla.Son olarak bişey daha söyliyim o matkabın yaptığı kek biraz cıvık olmuş gibi geldi bana, arılara o halde vermeye kalkma hepsi boğulurlar haberin ola..:)))

ŞEKERLİ dedi ki...

Doktor bey kolay gelsin.Matkabı hangi marketten kaça aldığınızı yazarsanız sevinirim.İyi çalışmalar.

muhteşem turunç dedi ki...

Uğur abi zaten arılıkta beni görenler dr olduğuma inanmıyor:) yok o kıvamı arttı sonradan ama kıvamlıyken tencereyi iki elle tutmak gerekiyor filmi çekemedim o dönemde.
Şekerli abi reklam olmasın dedim ama Carrefourdan almıştım 30-40 ytl civarıydı. Ali Türke 29 demişim yaşlılık unutuyor insan.Butür yerler bazı ürünlerde acayip indirimler yapıyo bende kaçırmıyom lazım oluyor işte:)