17 Haziran 2010 Perşembe

Bu hafta eğlenceye doyduk :)...

Bu hafta pazartesi öğleden sonra Ali Türk ün yanına gittim. Sadri abimizde arıcı abilerimizden vede bizim kadar bu işin meraklısı. Allah sonunu hayretsin onunda bizimde.


Bir ara baktım ikisinin elinde bir naylon torba kovanın başındalar. Akıl sağlıklarına dua ettim gün boyu:) gülmeyin kardeşim bu durumun tıpda ilacıda yok napiyim:)

Geldim ve ben gelir gelmez zıp bir oğul çıkdı:) ben gülmekden yerdeyim ve bu görüntüyü alabildim. Gudubet adam gene geldin bak olanlara diyerek geliyor:) sanki ben gelmesem olmayacakdı kazma:) aslında nasıl olduğunu bir anlatsam yarılırsınız gülmekden ama Ali beni kesin vurur. O nedenle susmak menfatim gereğidir.:)

Bu da benimle çok özel anları paylaştı ama şu anda hayatta değil:( olsun napalım.

Dün akşamda sirk gelmiş bizim oralara aldım kızı gittik. Benim çocukluğumda ulaşılması zor şeylerdi. Bizimkide gülmekden kırıldı.
Tam gösterinin ortasında Ali aradı kapadım yüzüne arada aradım dedi nerdesin sirkteyim deyince desene seni kaybettik deyince yok be seyirci olarak geldim aklına yanlış şeyler getirme dedim :)
Atlar sirklerin olmassa olmazlarıdır.
İp cambazlarıda vazgeçilmezleridir. Aslında ekmeklerini taştan çıkaran insanlar onlar.

Trapescilerde yüreklerimizi ağzımıza getirdi.


2 yorum:

TUYSAL dedi ki...

"...dedi nerdesin sirkteyim deyince desene seni kaybettik deyince yok be seyirci olarak geldim aklına yanlış şeyler getirme dedim "

Harikasınız, pekçok ilaçtan daha etkili... Bu sıcaklarda gülmek güldürmek. Selamlar.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi asıl ben filimleri yayınladığımda herkes gülmekten kırılacak.

Ben o erkeleri üretebilmek için ne eserler okudum ah bir bilsen. Sonunda başarmak çok güzel. Sadri abinin performansı süper ona hasta oluyorum. O günün en ilginç espirisi ise erkegini alan çekilsin di::))

Ben aslında oğul çıktıgına üzüldüm, bir yerdende seviniyorum akşam memeleri temizleyip bir tranfer patlatırım diye. Akşam oldu kovanı açtım hala uyanamıyorum, kovanda erkek çıtaları var ve üsttende bellirenkli raptiyeli bunlar başka yerden baktırılmak için gelmişler, ayrıca erkek çıtalarınıda anasız kovanlara veririm. Dördüncü çıtayı gördüm eyvah dedim, 11 tane tarnsfer bu kovanda unutulmuş, memelerdede anaarılar çıkmış çok yazık oldu, akşamleyin yıkıldımda diyebilirim. Sadece bir meme kurtarabildim::((
Yagmurlu günlerdede 24 memeden 20 tane kestirdim. Bu çok kötü bir durum kutudan anaarıyı almışın meme vereceksinher şey duman oluyor.

Senin kızda bu arada sirkte bayram etmiş be.
Kal sağlıcakla.