9 Nisan 2010 Cuma

Yıllardır aradığım alet geldi sonunda:)

Eveeet geldi geldi diyecem bizim arıcılar diyecek dr kafayı yedi. Ama öyle değil zira bu elektirikli çapa makinasını yıllardır arıyorum ama Türkiyede yoktu. Bunun en önemli özelliği küçük bahçesi olanlar çiçeklere meraklı olanların bel ağrılarından kurtulacak olmaları.

15 kg civarı ağırlığı olması, küçük gül vs bitkilerin altlarını kolayca çapalamayı sağlaması en önemli özellikleri...


Şimdi ben bunu sürekli internette araştırdım. Türkiyede yoktu ve yaklaşık 2 ay kadar önce aşağıda kartı olan firma bunu getireceğini söylemişti. Dün aradım ve geldiğini öğrendim. Koşarak gittim ve aldım. Fiatı tuzlu ama bel fıtığı tedavisinden ucuz:)
Ben bu haberi niye yaptım. Amacım reklam yapmakmı asla. Ben uzunca bir süredir www.agaclar.net sitesini takip ederim. Üye değildim ama forum kısmından ve yayınlardan oldukça faydalanmışımdır. Bu sitede kişilerin bu çapalama makinasının Türkiyede olmadığını ama ah olsada alsak dediklerini de zaman zaman okumuşumdur. Dün adı geçen foruma üye oldum. Amacım makinayı ve firmanın irtibat telefonlarını orada yayınlamakdı. Baktım fotoğraf yayınlayamıyorum bende dedim bloğumda yayınlarım orayada bloğumun linki atarım. Arayanlar rahatlıkla gidip alsınlar. Haaa unutmadan belirtmek lazımki bu aleti bana bu firma parasız deneme amaçlı olarak hediye etmedi ve bu haber bunun karşılığı olarak yapılmadı. Bu önemli noktanın bilinmesinde fayda var.


12 yorum:

Unknown dedi ki...

Muhteşem abi elektrikli çapa makinen hayırlı olsun güle güle kullan,www.ağaçlar.net sitesini ben de zevkle izliyorum,selamlar saygılar.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Muhteşem Abi.

Doktorum nerden çekiniyorsun .Reklamsa reklam.Hesap vereceğin bir mercii mi var.Maliyeden kaçıyorsan bilemem tabii:)

SLM ve Muhabbetle...

muhteşem turunç dedi ki...

Mehmet abi bilmukabele sağolasın.

Yusuf abi senin yorum mail adresimde duruyor. Yayınlayı tıklıyorum bu yorum yönetildi diyor ama nerde yok yaw nereye attın yorumu:)Ha cevapda vereyim kimseden korkum olduğundan değil hiç bir firmaya çıkarım karşılığı bloğumu kullandırmadım. O nedenle yazdım reklam amaçlı değil bilgilendirme amaçlı haber yaptığımı:)

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

muhteşem bey çapa makinan ayırlı olsun, bahcen güzellik dolsun saglık yönünden kendini kollama zamanın, maddiyat hobileri yaşamak için değilmi gerisi bence boş hayırlısı ilen uzun yıllar kullan kolaygelsin

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

sayın hocam alet güzel,
hayırlı olsun
evet bende işlerimi ekipmanlarla yapmayı tercih ederim hem zamandan hemde emekten tasarruf ediyorsunuz.

Şevket dedi ki...

Çapa makineniz hayırlı olsun.
İnsan yaşlandıkça bu tür makinelere ihtiyaç duyuyor.Bu makineler bahçelerdeki işleri eziyet olmaktan çikarıp zevkli hale getiriyor. Saygılarımla
iyi çalışmalar.

Mehmet Gündoğdu dedi ki...

hayırlı olsun doktor bey çok güzelmiş iy makinayı geri çevirmediler gümrükçüler
bana yurt dıışından çiçek tohumları gönderdiler bizim gümrükçü beylere dakıldı neymiş hastalık geliyormuş siz ilaçlı domatesleri gönderiyorsunuz ya bunun misillemesini yapıyorlar galiba

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi bu alet suni döllemede yaparmı.
Ayrıca çapa makinasına ne gerek vardı, söyle gelelim çapa yapmasakta yapmış gibi olurdu oralar.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın hocam yeni makınanız hayırlı olsun,bu makina sayesinde daha az yorulur ve arılarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz.Sevgi ve saygılarımla.

adige2206 dedi ki...

Hayırlı olsun..
ancak nekadar gereksiz bir alete para vermişsin.. kullanmayı denediğinde nekadar kullanışsız olduğunu göreceksin.. moralini bozmak istemem ama bence hiç kullnamayı deneme bile..
elinden çıkartmak istersen kargo ücreti benden olsun yarı fiyatına alıyım..

adige2206 dedi ki...

agaclar.net te resim yükleyebilmeniz için toplamda yazmış oldugunuz 6 adet msj bulunması gerekiyor forumda...

muhteşem turunç dedi ki...

Ali osman abi sağolasın hakiten maddiyat hobileri yaşamak için:)Zafer abi evet bencede ekipman zamandan ve emekden tasarruf getiriyor Mehmet bey bunu ben satın aldım ithalatcı firma farklı Şevket bey ben yaşlanmak ne aksıne rektıfıye gordum :)genede sağolun İlhami abi sağolasın Ali abi yok seni almayım zaten yenide salatalık dikmişim:) Fatih abi firmayı aradım ellerinde hiç kalmamış nakliyede sana ait olmak üzere iki katı fiatına veririm:) Ağaçlar.net i takip ederimde mesaj atmamışdım öğrendiğim iyi oldu.