21 Aralık 2008 Pazar

Pazar günü rahat bırakmadı...

Pazar günü evde dinlenecem gazete tv takılacam diye ümitlenirken zırrr telefon çaldı. Abi sana geliyom :( iyi gel. sucuk getırecekmış bana. Getirdi de yolda yarısını da yemiş bu resim kendi sitesinden alınmıştır.

Gelir gelmez balkona daldı bizim meşhur gemiyi göreccekmiş hasta oldu....

ben gemi personelimi balla beslerim dedim. Ne o invert minvert eski köye yeni adet. Hemde has kestane balı nasılsa menbaından beleşe alıyom:)


Bu arada geçenlerde bizim Demet demişki benim gemim yok biz Dr değiliz. Bakda gör doktoru. Pier Cardin fanilalı:))


Evde ne var ne yok süpürdü çıkarken hanım akşama yiyecek bi şey kalmadı alışveriş yapta gel dedi ve evden çıktık. Sultanbeylideki hurda tahtacıya gittik. Orada Oktay, Aziz,Saim abilerle buluştuk benim yüzümde güller açıyor satacam herifi diye bizimkinin derdi artistik poz vermekte.
Ben kendime kapaklarda kullanacağım 10 tane 0,5 mm kontraplak sectim tutturdu bunlarda benim diye. Aramızda ufak bir tartışma çıktı
sonrada dünya malı dünyada kalır napacan sen bunları dedık ıkna oldu ve elınden aldık bızım kontraları...

Beleş buldu sanki tahtaları gözüde doymuyor. Akşam yenge paralar nerde dediğinde naaptı meraak ediyom. Ama şaka bir tarafa güzel bir pazardı.....

6 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Yav bunlar ne biçin talebe anlamadımki.Talebeyi özel ziyarete gitmişim.Elimizde boş gitmedikki.Yok pazar rahatsız etmişimde,sucuk azmış,gemiye verdiği balı söylemeyim,tahtacıya gittik her işime karışmasıda cabası.Zamane talebelri bir acayip olmuşlar.

Başımıza herkes Allame kesildi.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...
Doktorum seni kim öyle bir porsiyon suçukla kandırmaya çalışıyor.Sanki biz görmedik mi Arı bakanının evindeki sucukları.Bir kangal yapmış hem de ne kangal.Sana ucundan bir köşeden getirmiş hem de gelene kadar eksilte eksilte.
Sende o göz var mı beeee.
Fakat akan suyun önünüde kesmemek lazım.Bellimi olur bakarsın birgün akarı çoğalır....

muhteşem turunç dedi ki...

Neyse üzerinden zaman geçti cevap yazayım bari kurtuldum zannetme kek taşımaya kalabalık bir grupla gelecez ona göre:)Yusuf abi haksızmıyım bak durumun ne olduğu internetten bile görünüyo dimi:)

d.m.t dedi ki...

Siz tıp okuyanlar hep aynısınız!
Yıllardır doktorluk yaparsınız ama diplomayı okuldan almak aklınıza gelmez? Ablam geçenlerde diyor ki bizim diplomayı atacaklar! İsabet olur dedim o zaman doktorluk yapamazsın aklın başına gelir :)

Ayrıca bana fanila dramalojisi yapmayın; bence siz o deliği yazın havalandırma olsun diye açmışsınız; kışın kapatmayı unutmuşsunuz!
Hanıma söyleyin diksin diyecem ama doktorlar dikiş atmasını iyi bilir; sizde dikebilirsiniz!
Ayrıca yakında o geminin yanına birde yalı alırsanız hiç şaşırmayacam!
Eee nede olsa doktorsunuz:)

muhteşem turunç dedi ki...

Ohhh be ben diyemiyodum bunları ama güzelmiş söyleyebilmek hoşuma gitti:))Dr dediğin darphane gibi olmalı ee bende öyleyim canııım niye inkar ediyomki ne dikişi ya yenisini alırım hatta bu aralar çamaşır makinasınıda atacam yıkamakta ne giy at ohhh be:))))

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Ne resimmiş be.İçimden bir ses bu resmi verme kendine sakla,ne olur ne olmaz demişti ama içimle ben ters düştük resim düşündüğüm gibi kıymetliymiş.

Ah içimdeki ses ahhh::)))