9 Eylül 2009 Çarşamba

Harman vadeli alışveriş:))

Dün ve evveli gün bizim balkondaki anayı göremedim. Muhtemelen çiftleşme uçuşu hüsranla sonlandı.. Aklıma benim sevgili ustam geldi tabiki;) Dedim seni özledim yanına gelecem bide şu ürettiğin anaları merak ediyorum bir tanesini yanına al bakayım:)) Akşam üstü iş yerinde buluştuk ana kafeste dedim iyiymiş aldım gitti. Baktım gözü elimde ve cebimde yav dedim harmanda öderiz biraz idare et:)))

Bu arada baktım paketlenmiş analarda yerde beklemekte bunlar kimin dedim aaa tanıdık onlar abi ben adreslerine teslim eder tahsilatı da yaparım dedim ama yemedi ah ah onlarıda alsaydım geçen sene 2-0 lık maçın intikamı 15-0 olarak alıncaktı.

Neyse gece 24.00 gibi kafesi çıta aralarına kek kısmı aşağı gelecek şekilde ve dahi telli kısım çıta aralığına bakacak şekilde iki çıta arasına yerliştirdim. Bu gün saat 12.00 gibi baktım telden anayı besliyorlar valla helal olsun dedim nede olsa bunlar rahmetli 37 nolu "karniol" un kızının kızları kan çekti tabi....


Dedim iş kıvama gelmiş hemen kekli kısmın telini açıp bıraktım kendileri çıkarsınlar inekler bana ne her işi ben yapacak olduktan sonra onlara ne gerek var dimi ama...

Kek kısmı açıldıktan sonra aynı şekilde çıta arasına sıkıştırıp bıraktım...







5 yorum:

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Muhteşem abi, maç devam ediyor her an beraberliği sağlayabilirsin.Abi ana arı üşüyecek.Ocak 10.Selam ve saygılar.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Muhteşem abi.

Yine yaptın yapacağını.Atmışsın golü yüzün gülüyor.Lakin şimdi kaleyi kolla derim.Bakan'a belli olmaz,bakarsın kontraya kalkar.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi canın sağolsun be yav. Yeterki alacagınmız olsun harman veresiyeside olsa farketmez.

Dün gece senden sonra gene anaarı isteyenler vardı. Belaya kaldım baharda al diyorum yok şansını şimdi deneyecemiş. Bu gün Giresuna / Espiye'ye iki adet Karniyol çıtır yolladım. Elimde hazır anaarı yok diyorum çok acil diyor. Bende birisini kovanlarımdan birisinide kutudan alarak yolladım gitti.

İnşallah kimsenin emekleri boşa gitmez, anaarıların kestirilimesine çok üzülüyorum.

Bu arada haberde maç filan bahsediliyor, akşam maçı kesin almamız lazım. Geçi 3x3 de yapsak Bosna puan kaybetmedikten sonra bir işe yaramayacak.

muhteşem turunç dedi ki...

Vecdi abi ben elimdden geleni yapıyom ama adamın puan kaybetmesi de lazım:))Yusuf abi uyarın için sağol ama allahtan Ramazan ayındayız bizimkinde pek derman kalmamış o nedenle rahatım:))Canım ustam haklısın yeterki sen alacaklı ol bana gelince borcum borç ne inkar ederim nede öderim:))

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi hayırdır artıkın iki günde karniyol anaarısı kabul ettirmeye başlamışın ne iş.
İşin şakası bir yana çok tecrübe edindik bu konularda. Üç turda gelen anaarıların ilk iki turunda dünya telef verdik. Son turda gelen saf karniol damızlıklarda hiç sorun yaşamadık. Bu konuda bazılrı başarılı olamayıp pes ettiler. Gerisi ise malum, biz pes etmeyip sonuca ulaştık.

Karniol anaları sal çayıra bakalım, Mevla kıyırmazsa burada yedekleri bol tabiki. Vade konusunu bir şeye bağlamak lazım, kaç tane harman var, böyle ucu açık oldu::)))