23 Mart 2008 Pazar

Cumartesi Arılık Ziyareti

Bu hafta cumartesi günü Tekirdağ Marmaraereğlisinde arıcılık yapan Veli İhsan abimizin arılığını ziyaret ettim. Kendisinde bayağı miktarda bal varmış. Ucuz fiat verdikleri için satmamış. Arılara veriyorum şerbet yerine diyor. Kendisinin telefonu bende yok ancak Marmaraereğlisi ziraat koruma başkanı kendisi. Ali Türkle konuşurken piyasada bal yok çok kişi bal arıyor dedi kendisine ziraat kanalı ile ulaşabilirsiniz sanıyorum.

4 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

Abi bu tür ziyaretlerde bilgi paylaşımı gibi konular geçiyormu arıcı arkadaşlarınızla?
Eğer varsa blogunuzda görmek isteriz biz acemiler olarak :)

muhteşem turunç dedi ki...

Abi çok kısa süre misafir olabildik. İlginç bilgi paylaşımı olarak birincisi elinde ballarının kaldığı ve köstebekten nasıl kurtulunur konusu vardı bularıda filmde yayınladım zaten.

Ali Türk dedi ki...

Abi aslında ben çok pis köstebek avcısıyım.Bunun tuzakları var hem patlamalı hemde mekanik olanlardan.Yada bekleyip vuracaksın.Ama en iyisi meknik tuzaktır kafadan yakalar ve kurtulamaz.Abi sana bir tane bulmam lazım mekanikten.Hemde en kısa zamanda.

Adsız dedi ki...

sayın hocam ilginiz için teşkkürler.sayeniz de ünlü olduk köstebek avcıları bana nasıl avlayacağım hakkında bilgi verdiler sizi birgün pikniğe davet edyorum gelirseniz sevinirim kendinize iyi bakın iyi günler

M.EREĞLİSİ
Ç.M.K.BAŞKANI
VELİ İHSAN MİNAZ