12 Mart 2008 Çarşamba

Bakmak ve Görmek

Biraz önce Emrah Karadeniz adlı arkadaşımızın bloğunu okudum. Arıcılık kriterlerini yazmış görme engelli olmayacak demiş. Ya ben görme engelliymişim de haberim yok. Hep bakıyormuşum neleremi dersiniz herşeye ama görmüyormuşum sağol Emrahcım 49 yaşında bir adama görmeyi öğrettin. Atıp tuttummu mangalda kül bırakmam yağar gürlerim. Bu gün kendime hadi ordan dedirttin bana. Nemi gördüm diye merak edeceksiniz o bana ait sizde görün 8 yıldır ilk yardım eğitmeni olarak çalışıyorum insanlara hep gösterirdim bakın işte bu diye ama yahu ben görmemişim bu nedenle size desemki şunu gördüm diye korkarım sizlerde göremeyeceksiniz bu nedenle söylemiyorum neyi gördüğümü bakın ve görün.

8 yorum:

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

ya hocam bizi uğraştırmasana söyle şunu ALLAH Allah.

muhteşem turunç dedi ki...

zafer abi söylemekle olsa ben şimdiye kadar görürdüm.

İlhami Uyar dedi ki...

Sevgili hocam bana göre bahsettiğiniz bardağın dolu tarafından bakıp hep olumlu şeyler düşünüp,olumlu şeyler yapmak diye düşünüyorum.Müspet insan başarır,her türlü engeli aşar,sevgi ve saygılarımla,işlerinizde başarılar dilerim.

TUNCAY ERDEM dedi ki...

Muhtesem abi tesekkurler,

bakmak ile gormek arasindaki farki birkez daha belirttigin için...Fazla soze gerek yok...

Ballı Baba dedi ki...

Hocam, bana yazdığın yorum için teşekkürler. Her şeyi iki kelimen anlatıyor zaten, İYİKİ VARSIN...

Ali Türk dedi ki...

Abi iş olsun işte.Düşündüm düşündüm bunun bir şey falan gördüğü yok zaten beyan etmiş görme özürlü olduğunu.::))

Ballı Baba dedi ki...

Ali çok haklısın, hocam birşey görmediğini söylemiş. İşte en büyük erdem insanın bilmediğini söylemesidir, daha ne görmesini istiyorsun.
Haa senin hasta olabileceğini görmüştü unutma...

Adsız dedi ki...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.