2 Mart 2008 Pazar

ARILARIMI TAŞIDIM

Arılarımı yeni yerlerine taşıdım. Nasılmı bakın izleyin.

8 yorum:

muratakın dedi ki...

Muhteşem Bey
Arılarada iğne vurulurmu?

muhteşem turunç dedi ki...

Hocam Ali Türk söyledi bende yaptım. Hani bir atasözü var klavuzu .......... olanın diye başlar işte öyle.

UĞUR KIRAN dedi ki...

abi arılarını yeni yerine taşımışsınız iyi güzel hayırlı olsunda, o rıların bulundugu yer çukurda kalmış gibi geldi bana. Arılar kovandan çıktıkları gibi meyil yukarı doğru uçuş yapacaklar mecburen, arazi şartlarımı öyleydi acaba?Ayrıca verdiğiniz su miktarı bana az gibi geldi, azıcık daha artırsanız diyorum. saygılar

Ali Türk dedi ki...

Murat abi arılar bize iğne vuruyorya,neden biz onlara iğne yapmayalım dimi:::))

Şaka bir yana arılar yavruya yatık,ve bunlara su lazım,azbir süre degilki,üç gün kapalı kalacak.Daha önce okumuştum bu tür olaylarda arı su bulamadıgı zaman larvaları yermiş.Doktor abim aslında iğneyi bence az bile yapmış.Üst yemlikte su fazla bile olsa arıya bir zararı yok.Yemliğe su iş olsun diye tavsiye edilmedi yani::))))

Tabi nasibimizide aldık bu arada,sanki milleti yanlış yönlendirmişim gibi kılavuzum filan diyorlar bana geldimi,başkasına laf söyleyen yok.::)))

muhteşem turunç dedi ki...

Uğur abi söylediğin doğruymuş dün muslukları açtım filmi yayınlayacam ama şerbetliklerde hiç su yoktu. Hele birinde şerbetlik kapağında kendiliğinden oluşmuş nem damlacıkları vardı hepsi kuru çıktı. Ama şükür kayıp yok, ölü arı yok. Arazi dediğin gibi meylli. Hatta tahmin edebilmen için söylüyorum arabayla çıkarkken vitesi ikiye atamıyorsun öyle bir yokuş. Fakat arılar duvar tarafına doğru çalışırlar zira tarlalar benim yerin alt tarafında. Yani kovana dönüş yolu tepeye tırmanış şeklinde oluyor.

muhteşem turunç dedi ki...

Ali abi sanada ne yapsam yaranılmıyor. Klavuzu ....... olanın derken noktaların yerinde "aslan" kelimesi olacaktı:))) sendende aslan olursa o ormanda neler olur allah bilir tabi:))))

Ali Türk dedi ki...

Muhteşem abi notktaları sayıyorum sayılar orantısız aslanada uymadı::)))

Yeme bizi.İlk yorumda 10 nokta sondakinde 7 nokta.

muhteşem turunç dedi ki...

Ali abi ilkinde 10 nokta ikincide 7 nokta olayı ikincide aslanın kuyruğunu unutmuşum ondan:)))