18 Eylül 2013 Çarşamba

Gençler evleniyor, biz ise olabileceğimiz en genç günlerimizdeyiz

Geçtiğimiz hafta Manisa Demirciler ilçesinde düğünümüz vardı. Bizimkide kuaföre gitti:) makyajda yapmışlar..:)


Gelinin yanında iğne yastığını tutmak ona düştü ama çocuk hep çocuk işte bir elde de balon :)


Düğünün benim en fazla ilgimi çeken görüntüsü ise keşkek idi...


Pazartesi akşamı eve döndük. Bu gün yorgunluğu anca attık ve balkondaki kutuyu kontrol ettim. Üst kata balları çekmişler kışa hazır gibiler ama nüfüs pek iç açıcı değil o nedenle baslemeye devam ettim.


Yavrulu çıtaları ise aşağıdaki gibiler.




Hafta sonu bahçedeki arılarımın kışa son hazırlıkları yapılacak bakalım artık ne olacak.

7 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi bu yıl iyi gezdin ba...
İdil ne kadar balon tutsada, inşallah yanında İdil'in iğne yastığınıda tutanı hep birlikte görmeni isterim.

Abi arıcılık adına bu yıl iyi bir sezon olmadı genel tablo bu. Gebzede hala yağış yok, eylül ayıda gidiyor hala polen sıkıntısı var, bu yıl çok koloni sönmesi olur diye düşünüyorum.

Balkondaki kutu yaz kış polen sıkıntısı çekmez.Nufus konusunda sorun yaşayacağını düşünmüyorum, kek ver, yiyecek balı varsa şurup yerine kek daha iyi olur,petek gözleri bloke olmasın

Sağlıcakla kal.

Unknown dedi ki...

Abi gençlere ömür boyu mutluluklar dilerim.
Arılarda,bizimde fazla işimiz kalmadı,hava iyi olursa son defa belki bakarım yoksa sezon bakımı şimdilik bitti sayılır ve sadece kolonilerin yavrusuz bir zamanını bekleyerek Oksalik asit uygulanacak.

Kayıpsız bir kış geçirmen dileklerimle,selamlar saygılar.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Muhteşem Abi.

Maşallahın var abi , düğünde hiç oturmamışsın :)

BU yıl baldan geçtik , yardan da olacağız gibime geliyor.Kuraklık o kadar felaket boyutttaki , beslemekte fayda etmiyor.İçeride sen ne verirsen ver, dışarısı kuru ve kovana polen gelmiyor::((

SLM ve Muhabbetle...

muhteşem turunç dedi ki...

Ali abim be Allaha kurban olayım o günleri görürsem başka bir şey istemem bana çok çok yeter be...Balkondakine hala biraz petek kabarttırıyorum o nedenle şerbet veriyorum az kaldı yakında keke geçecem. Sağlıcakla kal.

Mehmet kardeşim teşekkürler. Bende sana yakın düzeydeyim desem yeridir. Bu önümüzdeki iki hafta içinde düzenlemeleri bitirir gezmelere başlarım. Sağolasın tüm arıcıların kayıpsız bir kış geçirmelerini bende dilerim sağlıcakla kal.

:((abi düğünde bir iki oynadım be.. hep oturdum benim yerim ve yemenim dardır:))Polen konusuna gelince şehirde geliyor ama bahçede haklısın gelen giden yok hayırlısı artım bakacaz bakalım seneye ömrümüz olursa neler göreceğiz. Sağlıcakla kal.

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Muhteşem abi,hem hayırlı iş hem tatil.Gençlere mutluluklar dilerim.Sağlıcakla kalın.

Trakya dedi ki...

Aga ba sen gez gez bahçe ve folluğu görünce :)) bakalım ne diyeceksin beyaa.

Şaka biryana idilin düğün yastığını ve bende ALLAH'tan diliyorum senin dede olduğun günleri ALLAHtan dilerim dede ve babaanne yakışır be size dede dede söylemesi bile çok hoş be aga.

muhteşem turunç dedi ki...

Vecdi abi sağolasın.

Ah be şenolum ağzından bal damlamışta yazı nedir görecez inşallah. Bahçeye gelince bittim bittim ne diyeyim:)) sağlıcakla kal.