3 Ekim 2012 Çarşamba

BEYKOZ AKBABA BAL FESTİVALİ...

Bu hafta sonu yani 6 ekim 2012 cumartesi günü saat 13 00 de Beykoz Akbaba köyünde Bal Festivali düzenlenecek. Tüm dostlar orada buluşalım.


Beykoz ilçesinde arıcılıkla ilgili tüm etkinliklerde yoğun çaba gösterdiğine bizzat tanık olduğum Bahri bey bu senede aktif olarak düzenleyici konumunda. Yanındaki bir şeyler yemekle meşgul olan arkadaşı ise  tanımıyorum:) bu senede gelecek olursa tanışırız artık....:/(

5 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Kıymetli hocam,işin içinde gırtlak olunca yüzler gülüyor,festival etkinliğinde görev alanlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum,işimde problem olmazsa inşallah oradayım.Saygılarımla.

Trakya dedi ki...

Agabe gözüm bir yerden ısırıyo ama nerden kısmetse diyeyim selamlar.

muhteşem turunç dedi ki...

İlhami abi gırtlak dedinde sana bir sır vereyim bagajda bizim ustanın emanetleri var bir bölük doyurur:)muhakkak gel. sağlıcakla kal.

Yav Şenol abi gözü mözü boş ver ayarla işini gel acayip eğleneceğiz...

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abim benim, hafta sonuna kadar kendine iyi bak, emanetlerin başına bişi gelmesin.Ben paketimi alayımdsa ne halin varsa gör:))
Şekerli abimde geliyormuş beya.
Bahri bey çok çalışkan birisi ve onun çalışmasının ürünlerinden bizlerde faydalandık. Bahri beyin yanındakini bende tanıyamnadım, pis bogaz, çoban birine benziyor:))
Sağlıcakla kal.

muhteşem turunç dedi ki...

Sevgili ustam emanet dediğin iki armutla bir elma başlarına ne gelebilirki:)Bahri bey hakikaten arıcılık camiasında bende dahil olmak üzere çok kişide hakkı olan biridir.Sağlıcakla kal.