27 Ekim 2012 Cumartesi

Bayram tatili faaliyetlerimden kısa özet:)

Aşağıdaki adam Dr. Aykut Postoğlu... Kankalarımdan..Antalyada yaşıyor. Bu bayram İstanbula ailesini ziyarete geldi ve dediki sanada salı günü uğrayacağım. Özlemişim, hani arkanı dönebildiğin kaç kişi var diye sorsalar üç dört kişiden biridir o...memuriyet dönemimde tanımıştım. Adam gibi adam işte, başka nasıl anlatayım.Salı günü aradım dedim kaçda gelirsin? abi 15 00 civarı sendeyim..normalde saat 14 00 de işden çıkarım bir yerlerde dersim yoksa 14 30 gibide evde olurum. Hayatta sadece kızıma hayır diyemem, bu aralar birisi daha türedi nedense onada hayır diyemiyorum işte bu nedenle yarım saat kadar kendini beklettim. Allahdan 18 00 e kadar oturdularda epeyce özlem giderdik.
 
 
 
Bayramın birinci günü kabir, eş dost akraba ziyaretleri felan derken akşamında yazlıkda aldım soluğu. Hava oralarda bayağı soğuk. İkinci gün sabah 09 00 civarı arı uçuşu yok. Üstümde yün mont:)

 
Bazı kovanlar ölü arıları kapı önüne bırakmışlar sabah uçuşa çıkanlar alıp götürecekler.

 
Bahçemdeki son cheri domatesleri de topladım..

 
Yumurta hasadı düşüş göstermeye devam ediyor. Sarı kart gösterdim bizimkilere:)

 
Öğlene doğru hava ısınınca arılarda yavru uçuşuna  başladılar.

 
Bizimkilere gezinti alanı yapıyordum ya hani sakız gibi uzadıkça uzamıştı onuda bu tatilde bitirdim.

 
 

5 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi Adam dedinmi zaten iş değişir.
Memlekette adam bulmak git gide zorlaşıyor.
Yumurtalar düşmeye devam edecekler, kimin ahı yokki o yumurtalarda, örneğin benden başlayabilirsin....

Arılar artık mecbur kalmadıktan sonra yatarlar ba, birde spornsor arısı olunca dahada yatar, sen bir gariban davet et, arılar onu görüp çalışmaya başlasın, demedi deme.

F tipi hapishaneye, yeni adetmi çıkartıyorsun?
sağlıcakla kal.

miriliburak dedi ki...

Abi arkadaşınız ile buluşmanız bayram bonusu olmuş.

Yumurta için bazı çözümler var ama söylemem :))

Bahçe hasadın bereketli olsun taze yumurtanın yanında tadından yenmez.

Hayırlı bayramlar...

muhteşem turunç dedi ki...

Sevgili ustam evet adam bulmak hakikaten zorlaştı:(Yumurtalar ah tutmuyomuş geçen cuma hoca vaazda dedi:)ah be Ali abim o sponsorluk olayından beridir ben belimi düzeltebildimmi saniyosun:) şu anda benden daha garibanı varmıki:) F tipi ne gelince avrupa birliği uyum yasaları nedeniyle bu volta atma yerini inşa atme zorunda kaldım ba:) ahh ah:)

Fatih abi o adam arkadaşdan ötedir. Desemki elimde büyüdü ve benim boynumu büktü, yani ustayı geçti hani doğrudur... İşte öyle biridir. Yumurta için bildiğin ne varsa de bak...yumurta ah tutmuyomuş ama büyüsüde bozulmazmış:) ona göre:) allah gülmekden ayırmasın abi.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Muhteşem Abi.

Kurban felan derken blogları daha yeni okuyabildim.Beş gün geçmiş olabilir ama ben lazım dolayısıyla benim için yeni::))

Duydum ki adam arıyormuşsun :)

De benim resmimi niye koymadın ki yani::))

Devir ,kapitalizm devri.Adam bulmak artık olanaksız::((

SLM ve Muhabbetle...

muhteşem turunç dedi ki...

Yusuf abim benim, doğru demişin devir kapitalizm devri ama azda olsa adam bulunuyor hala:) sende onlardan birisin merak etme. Günün birinde duygusal yanıma basarsın senin resmini de koyarım...Sağlıcakla kal abi..