20 Eylül 2010 Pazartesi

Ali Osman Abi geçmiş olsun...


Bu akşam 23.00 sırları msn de Asım abimizle konuşurken Pınarhisarlı arıcı abimiz Ali Osman Çalıkın formik asitle çalışırken kaza geçirdiğini öğrendim. Öğrenir öğrenmez telefon ettim. Bir hafta kadar hastanede kalmıs yeni taburcu olmuş evdeymiş. Görme problemi oluşmamış. Büyük geçmiş olsun diliyorum. Bende dahil olmak üzere tedbirler konusunda ihmalkar davranıyoruz. Aman aman tedbirli olalım maske gözlük gibi koruma gereçlerini kullanarak çalışalım bu asitlerle çalışırken. Kendisinin anlattığı elınde enjektor birden patlamış. Asit toz bulutu gıbı yuzune gelmış. Arılıkda bulunan su kabına basını sokmus. Zatende daha fazla uzucu hasar olmasını bu davranısı engellemiş. Kendisine tekrar büyük geçmiş olsun diyorum.

4 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Çalığa bende geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimi iletiyorum.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi bizim insanımız genelde her şeyi hafifser. Yangını çıkartan küçük bir kibrit veya çakmak degilmi? Cinayetlerle biten kavgaların başı minicik tartışmalardan başlamazmı?
Her gün binip gezip tozdugumuz ve çok sevdiğimiz araçlarımız, dikkatli olmadıgımızda bir çok kişinin tabutu olmuyormu.

Yurt dışında asit kullananlara bakıyoruz tüm önlemler alınmış, biz asitle dalga geçiyoruz bir çok kişi tadına bakıyor, yere döküyor ne yapacak diye üstüne egilip izliyor.

Aliosman abiyi bir çok kişi benim kadar yakından tanımaz. Kendisi belgeli dinamit patlatıcısıdır, yani taş ocaklarında dinamit patlatılacagı zaman Jandarma Aliosman abiyle gider ve dinamitleri bu patlatır. Tehlikenin ne oldugunu çok iyi bilen birisi, basit bir gözlük olsaydı bunların yaşamazdı, olacakla ölecege çare yokmuş, önemli olan bu işin ne kadar ciddi yapılacagı açısından bu işin ciddiyeti ortaya çıkmıştır, bende geçmiş olsun diyorum, dün akşam telefonu meşguldü, ilçeden bazı arkadaşlara ulaşıp durumu sordum, bu gün kısmetse görüşecegim. Kalın sağlıcakla.

TUNCAY HADİSE dedi ki...

Sayın Turunç,
Ali Osman Abi'ye sizin aracılığınızla büyük geçmiş olsun diyorum.Allah acil şifalar versin.

Unknown dedi ki...

Ali Osman Çalık beye bende geçmiş olsun diyor,
acil şifalar diliyorum.