15 Mayıs 2009 Cuma

Depodan oğul çıktı.....

Bu sene biliyorsunuz ana üretim kutularımda kullanılacak olan çerçeveleri kabarttırmak için hazırladığım depo adlı kovanım fabrikada bulunmakta idi. Geçen hafta üst örtü bezini sinek teli ile havalandırmalı olarak hazırlamış Ereğliye götürmeye karar vermiştim. İki hafta boyunca aksilikler üst üste gelip götürmeyince çıta çekip kontrol işini de aksatmış olmamın mükafatını dün aldım. Saat 11.00 gibi işyerimdeki hacı abi aradı senin depo oğul verdi dedi. Tabi atladık gittik bizim kenarda duran içinde kabarmış esmer petek bulunan her ihtimale karşı hazır tuttuğum ruşete girmişler. Hemen bir ilave ham petekli çıta verip kapadım. Fotoğraf makinam yanımızda olmayınca görüntüleyemedik. Şerbet veremedik.
Bu gün 1 litre invert şerbetle açtım ruşeti. Bir günde bir avuç arı ama acayip kabartmışlar.
Siyah petek ise full arılı durumda. Sabah serinlikde açtım birde fotoğrafı çeken arkadaşım tırsık biri olunca anayı da görüntüleyemedik. Anlayacağınız iki ana kutusu arıyla başladığımız olay 18 çıtalık depo kovan ve ondan sonrada bir oğul ile devam ediyor.

6 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Abi yeni oğulun hayırlı olsun, böyle böyük oğulları herkese gösterme nazar deger haberin olsun.

Unknown dedi ki...

Muhteşem abi yeni oğulun hayırlı olsun süpriz yapmış sana.

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Abi kaymağı bol olsun:))

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

hocam maşallah biz oğulu dalda bile göremezken sen bodrumdan topluyorsun. Ne diyeyim allah bereket verszin darısı bizim başımıza.

muhteşem turunç dedi ki...

Ali Türk abi her yerine nazar değse ne olacak:)Şekerli abi hakikatende ekmek kadayıfı gibi be :)Zafer abi yeni yerinde görürsün üzülme:)

muhteşem turunç dedi ki...

Emrahcım banada yaptıda asıl iş yerindekilere yaptı görmeliydin:))