11 Mayıs 2009 Pazartesi

Davul zurna ile oğul alma tekniği...

Dün biliyorsunuz (Ali akşam haber yapmış) Seyithan abimizin oğlunun düğünü vardı. Hem ne düğün arılığın yanı başında:)) Sabahtan da bir oğul çıkmış kayısı ağacına konmuş. Öğleden sonra saat 14.00 civarı sağa sola sataşmaya başladı. Alın beni buradan diyor.
Önce alttaki arkadaşı öptü. Garibim ilk aşısı ya tek gözle idare etmek zorunda kaldı.

Peşinden ben garibim sağ göz altından isabet aldık ama artık arıcıyız ya şişme felan yok tabi:))


Eee babalarının çocukları arıdan kim korkar be oynayıp durdular..

Sonunda bizimki ikna oldu abi alalım bu oğulu dedi. Bende bana ne senin oğlan alacak da sensin deyip bıyık altı gülüş hallerinde elde kamera izliyorum:))Bir uzunca tahtaya bir ruşeti çivileyip oğula uzattı.. Kutuyu yukarı kaldırıp vurmasıyla oğulun yarısı kutuya yarısıda bizimkinin başından aşağıya döküldü. Bu arada ben gülmekten yıkılıyorum..

Ama hakkını yememek lazım gıkı çıkmadı kutuyu kovana döktü.


Tribünlere oynuyorum diyor ya yüzden koldan kafadan sokanları çaktırmadan temizliyor.


Sanki toz silkeliyor. Temizlik işlemi çektiği acıyı hissettirmeden devam ederken artık acıya dayanamadı ve olay yerinden bir süreliğine vınladı:)))

Sonra işlem arıların kovana konmasıyladevam etti.

Aşaıda doldurulması amacıyla Aliye bırakılmış iki adet kovan görüyorsunuz. Sonuçta onca ızdırap ve acıya rağmen bunlardan biri arılandı.


Bu işlemler yapılırken Hacı abi gayet sakin jenter memelerini topluyor. Bir ara bana döndü ne oldu ölmedi gene dimi dedi:))

6 yorum:

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Muhteşem abi sen böyle ne yaptın.Resimden bakanın yüzündeki iğne acısını okuyabiliyorsun.
Sendeki acıyıda hissedebiliyorum !
Bakanın o yüz ifadesinden sonra herhalde gülmekten yorulmuşsundur.Kolay mı Bakan olmak.İğne yiyeceksin lakin acısını belli etmeyeceksin.Yoksa karizma yerle bir olur.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi hayatıyın en güzel karelerini yakalamışın be. Dün duman olmuşum, olayın içinde bu anlaşılmıyor. Kenardan bakınca çekilen ıstırap gözüküyor.

Başka ne yapabilirdimki diyede kendime soruyorum. Orada maske giyip oğulu alacak olsam düğüne gelenleri psikolojik olarak yıkımına neden olacaktım. Böyle olunca bana söz söyleme hakkı doguyor. Ne gibi dersen saçın yok jole sürersen gözünden ve kelinden sokarlar gibi. Parfümmü sürdün, termi kokuyorsun gibi sorularla işi bağlıyorum işte. Bak beni hiç sokuyor mu ?::))

Tüm suç hacının daha uzun bir sap getirseydi oğulun altına girmeyecektim ve bu durumada düşmeyecektik.::((((

muhteşem turunç dedi ki...

Ahbe Yusuf abi üzüntüden gülmekten bitap düştüm hiç sorma:))
Eli ağabey en güzel kare hacı abininki sen ızdırap içinde kıvranırken o mal canın yongasıdır hesabı jenter memesi topluyor birde kafayı kaldırıp ölmedi hala dimi demezmi keşke filme alsaymışım:))

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Muhteşem abi 8. resimi çok güzel yakalamışsın süper be:))

Nolcakmış psikolojisi mi bozulacakmış?

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Muhteşem abi,düğün günü ogulmu olur.Düğünde keramet vardır.Gelinle damada mutluluklar dilerim.Abi bu sert ogul anladıgım kadarı ile terör estirmiş.Size ali beye ve küçük kardeşimize geçmiş olsun.Romatizmaya faydası var diyorlar ama beni gözümden vurmasında, burnumdan vursun.Bronşitten rahatsızım.Önce nezle oluyorum.Müthiş bir balgam sökücü özelliği var.Abi senin branşın saglıcakla kal.Benim durumumu araştırabilirsen memnun olurum.

muhteşem turunç dedi ki...

Ali abi vıddeo kamera olsaydı da gorebılseydınız manzarayı:))
Vecdi abi bu balgam sokturucu etkıyı Ali üzerınde bır kac kez deneyecem sonucu bıldırırım:))