6 Mayıs 2008 Salı

LEYLİM LEEEEY LEYLİM LEY.....!




Duramadım bu gün öğleden sonra gittim arılara. İlk olarak jenteri besleyenlere bıraktığım memeyi çektim baktım. Başlıktaki türküyü söylemeye başladım.


sonra larva transferi memelerini verdiğim ve 4 çıta ağzına kadar dolu olan kovanı ikiye bölmüştüm onlara verdiğim jenter memelerine baktım veee türküyü yüksek sesle söylemeye başladım


Sonunda birer tane yavrulu ve arılı çerçeve verip 6 gün kadar kapalı oda cezası uyguladığım ve kapalı meme verdiğim dört adet ruşeti açtım ve en son olarak anaları çıkmış olan 7 adet memeyi yanyana dizip türkü eşliğinde halayı da çektim.

7 yorum:

HB dedi ki...

Arı kuşları;yetiştirdiğiniz 7 adet İskender Döner için, size minnettardırlar efendim....

HB dedi ki...

Haaa unuttum memeyi ne yapacağız, analar nerde?

Unknown dedi ki...

abi hadi iyisin kim tutar seni artık demekki iş körükçülükten kurtulmakta imiş körükçülükten kurtuldunya artık gerisi gelir herhalde allah yardımcın olsun.

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

Hocam keyfin yerinde maşallah.BAşarıların devamlı olsun daha ben başlayamadım bile böyle giderse birazda zor olacak gibi. İşallah bizimde türkü söyleyeceğimiz günler gelir.
saygılar

muhteşem turunç dedi ki...

Halil abi ben hiç arı kuşu yemedim ama bu analardan birini yiyen olursa Ali Türk gibi mangal yaparım onu:) Anaları bende görmedim çokta kuracalamak istemedim o kadar uğraştık ettik bide ezeriz mezeriz diye neme lazım:)

muhteşem turunç dedi ki...

Asım abi bakanlıktan diplomayı aldık be yav:) Zafer abi kesin dene atla deve değil inanki işte oluyor.Sonucu alınca acayipte keyif alıyorsun.

Ali Türk dedi ki...

Sen keyif almaya devam et abi,bu aradada köstebek kardeşlerimede selam söyle::))

Köstebek kapanını falan kuramazsan haberimiz olsun,şefide alıp gelirim: