14 Mayıs 2008 Çarşamba

ŞİNANAYDA YAVRUM ŞİNA ŞİNANAY

Şimdi bu gün benim ana arılardan birini gördüm zayıf,kara,kuru üllüzün biriydi. Meğer diğerlerini ben bu yüzden göremezmişim. Döllenince üff yavrum hepsi seninmi dedirten görüntüye ulaşırmış. Bu arada benim için kahredici bir durum olan yalancı anaya kaçan arım ile ilgili gelen tavsiyeler bu hafta sonu uygulamaya geçirileek (üç gün tatil var ya) hemde çifte kavrulmuş olarak acayip keyfim yerine gelecek bu arıyı kurtarırsam. Yukardaki şarkıyı mırıldanmam bu yüzden. Bu sene benim için koloni sayısını artırmak önemli hedef seneye 20 arıyla çıkmak. Zira seneye emekli olacam ve 20 arıyla bol bol ilgilenecem ve bende hava atacam arı sayısı önemli değil güçlü koloniyle çalışmak önemli diye:)

5 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

Abi inşallah herkese mutlu huzurlu bir emeklilik hayatı nasip olur,böyle bir hobiye sahip olupta emekliliğin tadını çıkartamayan varmıdır acaba?
iyi çalışmalar

muhteşem turunç dedi ki...

Abi şu anda bile duramıyorum yerimde, hafta arasıda gidiyorum. Büyük şef geçen bu arıcılık delilik yapıyormu diyordu:) adam haklı:)

Hüseyin ALTIN dedi ki...

Yüce allahtan mutlu bir emeklilik diliyorum..
Darısı bizim başımıza
14 sene gelirmi..

muhteşem turunç dedi ki...

Kardeşim göz açıp kapayana kadar geçip gidiyor aslında geçip giden ömür ama neyse:)

Ali Türk dedi ki...

Muhteşem abi beni zorla yazdırıyorsun.Yavhu sen ne zaman anaarı gördünki,efendim kara kuruymuşta ondan göremiyormuşta,falan filan,hikaye güzel.At bakalım,en sonunda anaarılarda gına getirip sana biz buradayız diye nanik yapacaklar.İnşallah o günleride görürüz,birde başka bir haber vereyim çok iyi anaarı boyarım bu senin menfaaitine ona göre::)))

Yoksa çokkk bakarsın ?????????