11 Ağustos 2012 Cumartesi

Tatil ve arıcı bir dosta rastlamanın keyfi..

Bu sene tatil için yakın yerlere bakarken internette Erdek gözümüze takıldı. Hem İstanbula yakın olması hem okuduklarımız bizi ikna etti ve gittik.

 

İyikide öyle yapmışız. Arkası ormanlarla çevrili bir koy Ocaklar beldesi. Kumsalı ege ve güneyi aratmayacak güzellikde. Akşamları gezinti parkurları 1970 lerden kalma aile çay bahçeleri çok güzel bir dört gün geçirdim.


Aslında bütün amaç bu hanımı eğlendirmekdi. Kendisine sorarsanız amacımıza ulaştık:/)


Eh canım babası da kıyıdan köşeden ıcık faydalandı tabi:/)


Yolda benzinciye girdim oda ne Mehmet Yüksel kardeşimde Türkiyeye gelmekde ve mola vermiş.


Arıcı dedinmi bagajda bal olacak:/) hemen ikram ettik. Mehmete; abi bunları kafana göre bölüştür dedim Eniştesi bana vermese bile ben buna el koydum deyip bir kavanozu aldı:/) afiyet şeker olsun. Bal tutan parmağını yalarmış deyip yalamayı da ihmal etmedi. Yav kendisine demeyi unuttum arabasından hala ses geliyor bir müdehale etmem lazım ama durun bakalım bu sefer elimden kaçamaz gibi:/)


Bendeki tipe bakın hele:/))) aslında internette kurduğumuz sıkı ve sıcak dostluğun bireylerinden birine rastlamış olmanın şımarıklığı üzerimde. İyiki arıcıyım be.....

11 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi o ne biçim gözlük be, zamparalık filan yapacakmışın gibi duruyon, demesem, tipe yazık desek bize yazık, yaşından başından utan diyecem olmayacak::))

İyiki Mehmetle karşılaşmışın, Sadık amcayı aradım misafirler geldimi diye, dediki iki saat sonra oradayız, dört saat oldu hala yoklar dedi!!! ben neden geç kaldıklarını hemen anlamıştım zaten::))
Sağlıcakla kal.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Muhteşem abi nasıl unuttum yaw, Mustafa'nın arabasının ekzoz bilyasından fena ses geliyordu, bunun arkortunu yapmalıyız, aman ben unutursam sen unutturma::))

muhteşem turunç dedi ki...

ABi yaşlılık işte bu iki defada yorum atar oldun artık:/) abi egzos bilyesi çok önemli unutulurmu:/)

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Muhteşem iyi tatiller diyecem tatil bitmiş.Yinede iyi tatiller.Bazen düşük ihtimalde olsa böyle tesadüfler oluyor.Mehmet beye hoş geldin diyiyorum.Saglıcakla kalın.

Trakya dedi ki...

Aga tatilinin iyi geçmesine sevindim hoş geldin beya imaj değiştirmişin banamı öyle geldi dünya küçük derler ya mehmetle buluşman ne kadar ilginç mehmet hoş geldin beya o egzoz bilyesinden birşeyler çıkacak gibi geliyor bana beya hediye bal kavanozu bana büyük geldi gözüme ali abi de senin için pinti diyor bide beya::))) selamlar.

İlhami Uyar dedi ki...

değerli hocam gönlünüzce bir tatil sonunda inşallah tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atarsınız,sevgi ve saygılarımla

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Muhteşem Abi.

Mekan güzel,imaj yerinde,karşılama da felan o da tamam da; o don ne be abi ::))

Hani aydın doğan gibi ,Bakanı felan karşılasan anlayacam da ::))

SLM ve Muhabbetle...

muhteşem turunç dedi ki...

Vecdi abi evet düşük ihtimal Almanya nire bura nire ama oluyor:/)sağlıcakla kal abi

Şenol abi bu sefer o egzos bilyesinden bi şeyler çıkarırız artık:/) pintiliğe gelince Alinin asıl kendisi pintidir:/)sağlıcakla kal abi

İlhami abi teşekkürler sağlıcakla kal abi

Yusuf abi o don değil be "şort" :/) hemide marka:/) bakana giyermiyim onu be yazık :/) sağlıcakla kal abi.

miriliburak dedi ki...

Abi tatilin tadını iyi çıkarmışa benziyorsun kışa üst düzey bir performans ile gireceğin kesin de usta fena takılmış çekemiyor işte :)

Mehmet abi ile tanışmak bize de nasip oldu sonunda ceviz bahane oldu.

Hayırlı günler uzuun dotluklar dilerim...

muhteşem turunç dedi ki...

FAtih abi usta oldum olası yakışıklı ve jön gibi oluşumu çekemez zati napayım:/)Mehmet yüksel bizlerde çok hakkı olan iyi bir kardeşimiz hepimiz inşallah ebedşyyen dost kalırız.

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

saygı değer dosttum ramazan bayramın mubarek olsun gönlünüzce bir tatil yaşıyorsun inşallah tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atarsın,sevgi ve saygılarımla