29 Ağustos 2008 Cuma

YÜZ MASKESİ......

Dün gittim Otogarda Ana Petek firmasından yüz maskesi aldım. Ali Türk de görmüştüm bunu acayip kullanışlı bir maske. Benim arılık rüzgarlı bir yer diğer klasik maske kafamdan uçar yana düşer hele iki elimde doluysa hadi buyur burdan yak hesabı durumlar. Bu maskeyi tasarlayan çok duamı alacak herkese tavsiye ederim. Bu sefer manken değiştirmek zorunda kaldım. Çünkü Dr. Aytaç Alptüzün kabul etmedi. Sil resmimi arkadaş dedi arama motoruna adımı yazıyorum elimde kavanozla resmim çıkıyo dedi. Yeni manken olarak Dr. Cüneyt ERİŞEN i kandırdım bende. Önce maskeyi takmakta nazlandı ama eyvaaah arılar geliyo deyince kırk yıllık arıcılara taş çıkartırcasına taktı valla yüzündeki panik ifadesine bakın.


4 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Abi en son Trakya'da o eski kafadan uçana edilen kürler kulaklarımda çınlayıp duruyor.::))

Bu yeni aldığın maske arılara girmediğinde kafanda şapka,arılara gir maske olur.

Kafandan uçup gidecek diye korkma.Tek eksigi şapka olarak kullanırken başından yere düşmesi:)Ayrıcada çok ferahtır insanı insanı sıkmıyor.Bez maskelerde boy olsun yarım ve kafa olsun hepsi arıcıları bunaltır.

Kısacası hayırlı olsun,Trakyalıda almış bu arada::))

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

Muhteşem hocam bende arı malzemelerini aynı yerden alıyorum oradaki arkadaşlada arı hakkında sohbetlerimizde oluyor. bende aynı konularda sıkıntılı olduğum için yarım maske almıştım ama yüz maskesi dediğiniz gibi o kadar kullanışlı ise hemen bir tane almam lazım.
ayrıca doktorlarımızı manken olarak kullanmanızda enteresan desenize arıcı doktorlarımız çoğalacak..:::)))

ŞEKERLİ dedi ki...

Dr. bey bu gidişle maskeleri ameliyatlara da sokacaksınız.

muhteşem turunç dedi ki...

Ali Türk abi hakikaten kullanışlı bu be, zafer abi valla yakındır beraber çalıştığım arkadaşlar arıcılığa başlar. Şekerli abi bu gidişle maskeyi ameliyathaneye değilde dr mankenleri arılığa sokarım maskeyi takan Cüneyt körükcülüğümü bile yaptı zaten. Hafta sonu arılarımın yanındaydım yorumları anca pazar akşam 21.15 te yayınlayabildim kusura bakmayın.Haa unutmadan şekerli abi blog beklıyoruz ona göre..