4 Ağustos 2008 Pazartesi

Ana Arı Canavarıymışız:))))

18 ağustosa kadar ereğlide arılarımın yanındayım. 37 numaradan ana arı üretmeye uğraşıyorum. Tabi larva bulabilirsem Ali yumurtalı larvalı çerçeve bırakmışta sanki. Bide ana arının yumurtalıklarınıda alsaydın bari be adam bide hava atıyo kabul edilmiş ana arılı kovan verdim diye. Ana arı canavarıymışız şenolla ben ya sen nesin es es ten geleni ben hallettim sanki:)))) ama bak sen gör sana inat oradanda kabul ettirilmiş ana gelecek görecen işte:))) Bu ara Selahattin Abinin proğramında 7 ağustosta görüşmek dileğiyle. Zaten izin dönüşüm onun deyimiyle muhteşemmm olacak....

6 yorum:

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

takmayın kafaya biz 37 nonun kızlarını çıkardık yumurtada bastılar siz sohpetinizi ve tatlı takılmalarınızı devam ettire durun ,siz şimdi nede güzel yayında espiride yapar milleti gülmekten kırarsınız
hayırlı yayınlar

İlhami Uyar dedi ki...

Sevgili hocam izin bitti herhalde o zaman performansınızı kanal 67 z de göstermenizi bekliyoruz,size zor sorular soralımmı? sevgi ve saygılarımı iletiyor başarılar diliyorum.

HB dedi ki...

Şu günlerde hiç gaz yiyecek halim yok...

muhteşem turunç dedi ki...

Aliosman abi inşallah öyle olur.İlhami abi istediğini sorabilirsin valla ben cevaplarım da Selahattin abi neder bilmem:))Halil abi Ali söylemişti zaten bunu bir tek ben yaparım başkası yapmazdiye:))) Sabahın köründe internet kafededeyim sonumuz hayrolsun:)))

HB dedi ki...

"Halil abi Ali söylemişti zaten bunu bir tek ben yaparım başkası yapmazdiye:))) "

Ve üstelik ilk yapandır.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Üstelik bu sene degil geçen sene de ilk yapan bendim.Geçen sene Şenola anaarı gelmişti,ikişer çıta arıya kabul ettirip vermiştim.

Kısmete bakınki bu senede ilk ben yaptım,34 nolu karniyolu kabul etirdikten sonra,kendi Karniyolunu öldüren Şenola kabul ettirilmişi verdim.

Peşinden gene bir ilk daha yapıp iki karniyolu öldüren doktora 37 nolu karniyolu kovanıyla verdim.Hep ilk yaparım,siz kıskanmaya devam edin,varmı ilk yaptırmak isteyen::)))