18 Temmuz 2008 Cuma

İNTERNET KAFELERE DE GİRDİK BU YAŞTA..

Bir haftadır yatıp denize girip görmediğim yerleri geziyorum. Saroz körfezine hiç gitmemiştim burada eskiden DSİ nin tesisleri olan bir otel bulduk "Saroz rizort otel"iki aile kalıyoruz fiatlar çok ucuz. Öyle Ali nin dediği gibi değil altı yıldız felan yok ama hem fiatı uygun hemde herkes ben yaştakiler yani gürültü patırtı yok. Bu sene işlerim yoğundu yaklaşık 5000 öğrenciyle uğraştık. Tatilide hak ettik.


Arkamdaki kayın birader kafa dengidir. Hersene tatile beraber gideriz. Aşağıdaki sevgilim
havaya bakın sıpadaki:)))
Ali abi valla kabahat benim değil ortak bırakmıyo yoksa denizi felan bırakıp gelecem bal sağmaya ama ne yapayım:))))

7 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Yaktın beni doktor elime düşme,Ne diyecegimi buralara yazamıyorum .Yazsam millet yanlış anlar arılara ne oldu arılara bırak tatili yazlıgına dön.

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

Hocam iyi tatiller,

bu yaşta internet kafelerede girdik diyorsun, yakında bende sizin gibi haberlere bakmak ve haber yapmak için mecburen internet kafelere uğruyacağım ama bundada gocunacak birşey yok hep haytallar gidecek değilya.
Bende nasip olursa karadenizin serin sularına kendimi atıp,yeşil ile mavinin buluştuğu memleketimde olucağım. Benim otel çok yıldızlı gökyüzünde görebildiğin bütün yıldızlar benim.::)))
Küçük kızımında gözlerinden öper iyi tatiller dilerim.

mahmudiyearicilik dedi ki...

İyi tatiller arıcı dostum arısız tatil ne kadar olursa.
selamlar

HB dedi ki...

Zaten bu havada bal mı süzülür?

Tatile devam bence...

Davetiye bastırsa da bu havada olmaz işleri bal süzenlerin. Üstelik anayı da nasılsa verir bir kovana...

Oh oh oh... Tatilin keyfini çıkarmak lazım. Bizim tatile daha 1 ay var...

Bu arada Çanakkale fotoları nerede kaldı?

Unknown dedi ki...

hocam keyf senin köy kimin olursa olsun dimi hadi iyisin yine bakandan kurtuldun ama eline düşersen yandın. bu arada cici kıza sevgilerle herşeyin gönlünüzce olması dileği ile iyi eğlenceler.

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

o oh doktor sen yan gel yat tatilin keyfine bak ali bey ayçicek çölü ortasında arıdan bal süzecem diye kan ter içinde bir mücadele yavru transfer ana takibi derken yok olup gidecek bir el atta moreli düzelsin
Neşen bol olsun tatiln güzel gecsin

muhteşem turunç dedi ki...

Ya bu gün yani 4 ağustosta gene internet kafede açabildim herkese selamlar yorumlara teşekkürler 18 ağustos izin bitiyo görüşürüz