8 Haziran 2008 Pazar

YAPI SEKTÖRÜNDE BİZDE VARIZ....

Bu hafta sonu hava yağmurluydu. Aralarda çalıştık 1 temmuza kadar şerbetlemeye devam edecem nektar geliyo sansın inekler:) Birde kutuları elden geçirdik ve gördükki artık çıkmaları gereken (Ali Türk ün transfer ettiği)larvalar ana arı olarak kutularda dolaşmaya başlamışlar.


Bu larva ise bulunduğu gözü çok sevmiş olacakki çıkmamış. Bizde bir bakalım napıyor içerde dedik. Sizin için görüntüledik.


Bu sene yapı sektöründe trend iki katlı evler ya; bizde kutuları iki katlı yaptık. Anası çıkmya üşenen ve hala gözde duran (yukardaki resimde) ananın bulunduğu kutuyla, analı bir kutuyu araya sinek teli koyduk iki katlı yaptık. Herkes kendi deliğinden çalışıyor haftaya bir araya gelecekler yani aradaki tel kalkacak.

Bu ise bir başka tarz. Üçü bir arada tek katlı ev tipi yaşam tarzını benimseyenler için tasarlanmış. Kutunun içi sürpriz görüntü asistanı yanımızda olamadığından iç mekan görüntüleri haftaya kaldı. Çok enterasan oldu ama dediğim gibi görüntüler haftaya.


Bu son görüntü ise jenterde ürettiğimiz analardan biri. Bulunduğu ruşette beşinci temel peteği isterim diye tutturunca onuda standart kovana aldık. Bu kovan jenterde ürettiğimiz analardan beşinci temel peteği verdiğimiz üçüncü ana oldu. Diğerleri hala yerlerinde sayıyorlar.







Hiç yorum yok: