tag:blogger.com,1999:blog-3371728553272903248.post4334642182515295237..comments2023-05-06T18:07:53.763+03:00Comments on Arıcılık İlk Yardım: Erittiğim balı kavanozladım....muhteşem turunçhttp://www.blogger.com/profile/18224668828236212858noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3371728553272903248.post-31002696586404291602010-12-16T15:29:49.077+02:002010-12-16T15:29:49.077+02:00Muhteşem abi, balın kristalize olması için bir sür...Muhteşem abi, balın kristalize olması için bir sürü neden sayılıyor, bunlardan biriside balın içindeki gözle göremediğimiz, polen parçacıklarıymış.<br /><br />Ben henüz yapmadım, eritip kavanozladıgımı isteyene veriyorum. Yani bekleme olmuyor. Bizim Trakyalı Şenol balı erittikten sonra çok ince gözenekli gözleri olan bayan çorabına dolduruyorum dedi,ince çoraptan geçen bal, tamamen olmasada polenlerden arındırıp, daha uzun süre donmadıgını söylemişti.<br />Bu tenekeyi kavanozlamışın, darısı yeni tenekenin başına. Kal sağlıcakla.ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİhttps://www.blogger.com/profile/07139026793610800524noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371728553272903248.post-47239917632496205882010-12-15T07:35:03.056+02:002010-12-15T07:35:03.056+02:00Sayın hocam,balın özelliğini kaybetmemesi için kay...Sayın hocam,balın özelliğini kaybetmemesi için kaynatma derecesi çok önemli,bu konuya dikkat çekmeniz gayet güzel,işlerinizde başarı,yaşamınızda sağlık dileklerimle saygılarımı sunuyorum.İlhami Uyarhttps://www.blogger.com/profile/12950475352519519362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371728553272903248.post-25747747950180963292010-12-14T16:05:06.198+02:002010-12-14T16:05:06.198+02:00Muhteşem abi,görüntü süper,afiyet olsun.Muhteşem abi,görüntü süper,afiyet olsun.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15098998404084996014noreply@blogger.com